.

WIE IS SHARYNNÉ MARTIJN

Biografie/ Biography

Journalistiek
Sharynne is geboren en getogen op Curaçao, waar zij deel uitmaakt van een grote familie(7 kinderen). Sharynne is de jongste en volgt daar de HAVO aan het Peter Stuyvesant College. Sharynne onderzoekt en staat graag voor de groep om kennis te delen. Op haar 23ste besluit zij om Journaliste te worden. Presentaties geven en het interviewen spreken haar zeer aan. Sharynne vertrekt met een Rijksbeurs in 1985 naar Nederland om te starten met de HBO opleiding Journalistiek in Utrecht. Deze opleiding rondt zij in 1990 succesvol af, om direct aan de slag te gaan met het programma Hollandse Nieuwe bij de Feduco/Educatieve omroep en later als verslaggeefster bij Radio Utrecht. Naast het programma uurtje van wijlen Conny van den Bos, worden haar nieuwsitems uitgezonden. Items over de arbeidsmarkt worden niet geschuwd, Sharynne realiseert bedrijfsbezoeken, spreekt werknemers, directeuren en werkzoekenden uit alle culturen.

Post HBO Coach Arbeidsmarkt

Sharynne is medeschrijfster van het boek “Tussen Droom en Overleven” (1996). Een boek gericht op o.a. de arbeidsmarktsituatie van Antillianen in regio Utrecht, welk wordt aangeboden aan de toenmalige minister van Welzijn Volksgezondheid en Cultuur, Hedy D’ancona. Zo groeit langzaam haar tweede passie. Zij verdiept zich in de arbeidsmarkt en kiest qua carrière voor deze richting. Jarenlang werkt ze bij ARBVO als Voorlichter waarbij zij werkgevers, werknemers en werkzoekenden adviseert. Na aanvullende scholing op de Post HBO Convia en Saxion, coacht zij op een positieve manier werkzoekenden en outplacementkandidaten naar werk, opleiding en zelfstandigheid. De bovenkant en de onderkant van de arbeidsmarkt krijgen van haar de juiste tools om op de arbeidsmarkt te slagen. Dit ongeacht de werking van de arbeidsmarkt.

Organisatie van Beurzen en hoogwaardige netwerkseminars

Sharynne is medeverantwoordelijk voor regionale banenbeurzen, scholingsbeurzen en hoogwaardige netwerk seminars. Sharynne is in staat om te overtuigen. Zij gelooft in kansen. De professionele ervaring die zij heeft opgedaan en haar levenservaring, maken van Sharynne een sterke spreker, motivator en een grote event organisator met goed oog voor details en deadlines

.