.

Covid Proof Bedrijfsadvies

Martijn Seminar biedt parttime als nevenactiviteit aan ondernemers en ZZpers covid proof advies. Zie je door de bomen het bos niet meer? Blijf je steken met je bedrijfsactiviteiten zonder verder te komen door Covid?.

Martijn Seminar geeft advies hoe je kunt omdenken en hoe je tot nieuwe bedrijfsactiviteiten en idëeen kunt komen.

Dit doen wij door met experts en externe specialisten te praten om zo tot nieuwe inzichten te komen, die wij kunnen inzetten om jou te helpen.

Wij vragen 100 euro voor 4 weken lang een advies van 30 minuten via video bellen. Wij geven ZZpers Coaches ruimte om met ons jou te helpen. Omdenken? Met jou houden wij jouw bedrijf en motivatie stabiel en de Nederlandse economie levend.

Onze diensten: * intakegesprek, *research, *terugkoppeling *Plan van aanpak bespreking, * Nazorg gesprek

Vraag een offerte

PARTNER SUMMUP.NL


Martijn Seminar doet aan research en analyses, hiermee vervaardigen wij hoogwaardig materiaal voor uw seminars en webinars, presentaties en onze eigen publikaties.                            

Na elk evenement en evaluatie komen wij bij u terug met aandachtspunten en aanbevelingen, waarbij een evaluatierapport keurig bij u wordt afgeleverd.

Martijn Seminar en nieuwe wet VGA

Wij gaan in zee met een VGA adviseur, die met u alles op een rij zet mbt tot de Algemene verordening gegevens bescherming. Onze adviseur zet alle door ons te maken stappen voor u op.een rij. Onze adviseur zal ook de jaarlijkse check doen mbt de beveiligingseisen waar wij ons aan moeten houden voor de omgang met uw data of de door ons gegenereerde data tijdens uw event.Wij gaan in zee met een VGA adviseur, die met u alles op een rij zet mbt tot de Algemene verordening gegevens bescherming. Onze adviseur zet alle door ons te maken stappen voor u op.een rij. Onze adviseur zal ook de jaarlijkse check doen mbt de beveiligingseisen waar wij ons aan moeten houden voor de omgang met uw data of de door ons gegenereerde data tijdens uw event.


PROJECT EMIGRATIEBEURS 2014

Sharynné Martijn
Projectontwikkelaar/projectmanager