Covidproof ondernemen

Covid19 zet ons aan het denken, het ene bedrijf is voor zijn bedrijfsactiviteiten aan het omdenken, terwijl een andere business-eigenaar de covidkat uit de boom kijkt.

De Covidkat komt ondertussen maar niet uit de boom. Er is nog geen vaccin, terwijl wij willen dat onze bedrijfsactivteiten en de daaraan gekoppelde economie niet in coma raken. Het is tien voor twaalf.

Op dit moment zijn de meest toelaatbare oplossingen een omdenk-injectie, samenwerkingen en heel simpel, het volgen van instructies.

Het zit allemaal in ons hoofd, een omdenkmechanisme dat wij met zijn allen moeten kunnen prikkelen. Wat is hiervoor nodig?

Covidproof Coaches, veel coaches, heel veel coaches. Ineens zou er een grote vraag kunnen onstaan naar deze professionals. Is dit nu al zo dan?

Volgens diverse bronnen, zijn wij net de ontkenningsfase voorbij en wij ons nog steeds in de non acceptatiefase, met alle mentale blokkeringen die erbij horen.

De bedrijfscoaches, of covid19proof adviseurs zijn daarom hard nodig omdat het een kwestie van tijd is voordat een groot aantal bedrijven omvallen. Met een investering in de omdenk cultuur, in coaches/ bedrijfsadviseurs, besparen bedrijven zich veel ellende en kan de zelfredzaamheid enigszins groeien.

Waar en wie hebben dit omdenken nodig? Daar waar bedrijven en beleidsmakers vooral kijken naar wat allemaal niet kan en daar waar samenwerkingen niet van de grond willen komen omdat men flink focust op het eigen hachje redden.

Omdenken is accepteren, is overleven, is samenwerken, is aanpassen, is volgen, is ontwikkelen, is groeien, is omzetten, is inkomen. is economie.