.

+31622226816
Toonaangevend in workshops, seminars, webinars en workshops trainingen en events

Martijn Seminar is een toonaangevend bedrijf dat zich sinds 2009 richt op het professioneel verzorgen van hoogwaardige: seminars, webinars, workshops en events

Workshops Martijn Seminars

Martijn Seminar heeft als missie: het organiseren en presenteren van hoogwaardige seminars, webinars, arbeidsmarktgerelateerde workshops, events en thema-lezingen. Wij doen dit o.a. voor bedrijven, in het kader van uw persoonlijke presentaties, uw productpresentaties en teambuilding.

Door onze jarenlange opgebouwde deskundigheid, coaching en groot netwerk, zijn wij in staat om kwaliteit neer te zetten. Met ons gaat u van cultuur naar cultuur, zonder obstakels.

PARTNER SUMMUP.NL

Martijn Seminar doet aan research en analyses, hiermee vervaardigen wij hoogwaardig materiaal voor uw seminars en webinars, presentaties en onze eigen publikaties.                            

Na elk evenement en evaluatiekomen  wij bij u terug met aandachtspunten en aanbevelingen, waarbij een evaluatierapport keurig bij u wordt afgeleverd.

Martijn Seminar en nieuwe wet VGA 

Wij gaan in zee met een VGA adviseur, die met u alles op een rij zet mbt tot de Algemene verordening gegevens bescherming. Onze adviseur zet alle door ons te maken stappen voor u op.een rij

Onze adviseur zal ook de jaarlijkse check doen mbt de beveiligingseisen waar wij ons aan moeten houden voor de omgang met uw data of de door ons gegenereerde data tijdens uw event.


PROJECT EMIGRATIEBEURS 2014

Wij horen graag wat uw ervaring is met onze diensten

bel of app ons 

Sharynné Martijn
Projectontwikkelaar/projectmanager