.

Sociaal Ondernemen

Martijn Seminar biedt arbeidsmarktgerichte communicatie- en presentatietrainingen aan de volgende doelgroepen:
-Vrouwen
-Jongeren
Hierbij zetten wij ons netwerk in voor een optimaal trainingsresultaat.
Wij merken dat de doelgroep baat heeft bij het tot stand komen van vervolgcontacten binnen het bedrijfsleven. Hier zorgen wij voor.
Een goede presentatie wekt interesse voor samenwerking en zo ontstaan er baanintenties, stage-plaatsen en leerwerkmogelijkheden.

Workshops Martijn Seminars

Martijn Seminar heeft als missie: het organiseren en presenteren van hoogwaardige seminars, webinars, arbeidsmarktgerelateerde workshops, events en thema-lezingen. Wij doen dit o.a. voor bedrijven, in het kader van uw persoonlijke presentaties, uw productpresentaties en teambuilding. Door onze jarenlange opgebouwde deskundigheid, coaching en groot netwerk, zijn wij in staat om kwaliteit neer te zetten. Met ons gaat u van cultuur naar cultuur, zonder obstakels.

PARTNER SUMMUP.NL


Martijn Seminar doet aan research en analyses, hiermee vervaardigen wij hoogwaardig materiaal voor uw seminars en webinars, presentaties en onze eigen publikaties.                            

Na elk evenement en evaluatie komen wij bij u terug met aandachtspunten en aanbevelingen, waarbij een evaluatierapport keurig bij u wordt afgeleverd.

Martijn Seminar en nieuwe wet VGA

Wij gaan in zee met een VGA adviseur, die met u alles op een rij zet mbt tot de Algemene verordening gegevens bescherming. Onze adviseur zet alle door ons te maken stappen voor u op.een rij. Onze adviseur zal ook de jaarlijkse check doen mbt de beveiligingseisen waar wij ons aan moeten houden voor de omgang met uw data of de door ons gegenereerde data tijdens uw event.


PROJECT EMIGRATIEBEURS 2014

Sharynné Martijn
Projectontwikkelaar/projectmanager